maanantai 31. lokakuuta 2011

Kaksin aina kaunihimpi!

Nyt meillä sitten on toinenkin kalsarisankari. :) Pompulan sterilaatio oli tänään. Kaikki on ok. Neiti oksensi kotiin tullessa par oksua ja kuolasi samalla hetken, mutta sitten rauhoittui takasin nukkumaan ja nyt näyttää ihan hyvältä. Käynti on huteraa mutta samat vinkeet ja rutiinit alkaa jo palata.

Elsalta otettiin tikit ja kaikki on hyvin! Haava on parantunut kuulemma hienosti ja rupea saadaan hipsutella tänään pois. Pari viikkoa vielä tarkkaillaan sisempiä tikkejä että tuleeko niistä pätkiä ulos tai aiheuttaako ne sulaessaan mitään oiretta. Ja kolmen päivän päästä saadaan sukkapuku pois.

Pompulalla on taas sama tuomio sukkapukua kuin Elsallakin oli. Eli 10-12 päivää, tikinpoistoon saakka. Elsalla tais olla hieman pitempäänkin nyt. Onneks Miehen kalsarit on hyötykäytössä ja kävin hamstraamassa varalta myös Isukin kalsareita vanhempieni luota. Kieltämättä Isukki katto hieman hitaasti kun kysyin "Ei sulla sattus oleen vanhoja kalsareita? Semmosia haaroista vaikka rikki? Mää tarvisin." Pakko oli selventää perään että SIIS KISSALLE, en itselleni. :D Sitten sieltä parit kalsongit heru mukaan, kunhan en käytä niitä itse. x) Ompahan varalta mistä leikellä, jos sattuu vahinkoja.

Tässäpä ois muutama kuva Pompulasta, sukassaan ja juuri heränneenä:




Täällä me nyt koitetaan kalsareissa toipua koko konkkaronkka. :)

2 kommenttia:

  1. Paranemisia nyt sitten Pompulallekin! Hyvä, että Elsa parani nyt hyvin toisesta leikkauksestaan! Huh! :) Olisikos sulla kaavaa tai muuta ohjetta miten leikkasit nuot kalsarin lahkeet sukkapuvuksi, kun kohta olisi itselläkin sellaiselle tarvetta.. :) En ole vielä jaksanut alkaa edes miettimän koko asiaa.. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Popula paranee jo hyvää vauhtia ja Elsukka on oikein onnellinen ilman sukkapukuaan. :) Tein sulle pienen päivityksen missä on ohjeet sukkapuvun tekoon. Aika simppeli juttu se on, hamstraat vaan kalsonkeja jostain. Riippuen kissan koosta niin voi käyttää kalsaripaidan hihaa tai kalsarin lahjetta tai miesten tai naisten. :)

    VastaaPoista