sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Sunnuntai-illan rentoilut.

Vielä tämä ilta jäljellä auvoista ja kohtuu helppoa eloa ja oloa. Sitten se huomenna taas alkaa. Pompula menee sterilaatioon ja Elsa saa samalla reissulla tikit pois. ONNEKSI Mies onkin ensi viikon vielä lomalla! Päästin parit riemunkiljahdukset kun tämän kuulin! Sunnuntaipäivän parhaat uutiset. :) Eli Pompula saa ihan rauhassa toipua viikon kotona ja Mies on vahtimassa ja minun ei tarvitsekaan ottaa vapaata töistä. :) Asioilla on siis näköjään tapana järjestyä!

Elsan antibioottikuuri on loppunut pari päivää sitten ja haava näyttää siistiltä. Huomenna aamulla saadaan kuulla että onko kaikki ok ja tikit voidaan ottaa pois ja Elsa saisi olla ilman sukkaa.

Tänäiltana ei onneksi jaksettu kauheasti stressata mistään ylimääräisestä vaan lepäiltiin ihan rauhassa vielä kun voidaan.

Elsa ottaa chillisti sohvalla:


Pompula on sitä mieltä että sen sijaan pitäisi LEIKKIÄ NYT!


Elsa sitten päätti siirtyä Pompulan seuraksi, vaikka lelu ei kauheasti kiinnostanutkaan:Elsa vaan keskittyi poseeraamaan hienossa vihreässä sukkapuvussaan, El Sukka:


Tällaisissa merkeissä meidän sunnuntai-ilta meni. Rauhallisesti ja leppoisasti. Taitaa vain olla niin että tämä sunnuntai todellakin oli viimeinen rauhallinen sunnuntai pitkään aikaan nimittäin viikon päästä on jo ihan uudet tuulet! ;) Mammalla on ihanan kihelmöivä tunne vatsanpohjassa ja arvatkaapa minkä takia! ;) Joko arvasitte?

Siinä se syy on!
Samalla kertaa kun Mies kävi hakemassa Elsukan hän kävi katsomassa meidän tulevaa punaista paholaista, eli kollipoika JEDIÄ! Jedi muuttaa viikon päästä lauantaina meille, eli tuleva sunnuntai taitaa olla jo aika härdelliä! En malta odottaa! Aikamoista häpäkkää tässä on ennen Joulua, mutta onneksi Jouluna pääsemme koko perheen voimin sitten rauhoittumaan ja lomailemaan. Jedi on viimeinen lisä meidän perheeseemme toistaiseksi. Kissakiintiö on täynnä ja ihmispentuja ei ole tulossa. :)

Toivottavasti poika sulattaa tyttöjen sydämen ja saa kierrettyä ne tassunsa ympärille! Minun sydämen Jedi sulatti jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti