perjantai 11. marraskuuta 2011

Loisku-Elsa

Hmm.. Rakkaalla lapsellahan on monta nimeä. Mietin tässä eräänä kauniina päivänä että millä kaikilla nimillä nuita kissoja tulee kutsuttua aina.
Pompula on välillä Pompsukka, Pompu, Pomppu, Piipa. Elsa on taas Elsukka, Elsu, Loisku-Elsa, Loisku ja Jedille vielä ei ole muodostunut mitään muita nimiä kuin Jedi, Jepsukka ja Jedipaupau. Mietin tuota Jedipaupauta että MISTÄ ihmeestä se tuli yhtäkkiä, mutta ekana iltana Jedi paukutteli tassulla hiirtä niin antaumuksella ja minä sanoin että voi Jedivauvaa ja sen jälkeen se olikin Jedipaupau. XD Tutkimattomia ovat Mamman ajatuksenjuoksut. x)

Loisku-Elsa on saanut yhden lempinimensä siitä, että se kertakaikkiaan RAKASTAA loiskutella vesikuppeja. Meillä on kolme kuppia tällä hetkellä käytössä ja niistä jokaista pitää loiskutella tasaisin väliajoin. Makuuhuoneen vesikuppi oli niin suosittu loiskuttelupaikka että se piti siirtää suosiolla kylppäriin ja onneksi loiskuttelu pääosin pysyy siellä. Olen kuullut huhuja että Coonit rakastaisivat vettä ;) ja meillä se nyt ainakin Elsukan kohdalla pitää paikkansa. Se on aina kainaloita myöten märkä kun tulee kylppäristä, oman loiskualtaansa luota.Laitetaanpa muutamia kuviaki vielä meidän yhteiselosta. :)

-Sna, jolla on taas kiire töihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti