tiistai 8. marraskuuta 2011

Pieni poika!

Meillä on lähtenyt alku ihan hyvin käyntiin Jedin kanssa. Mahdoton rasavilli tuo poika on. Joka paikassa päällään! Aivan erilainen verrattuna helppoon Pompulaan. ;D Pompulan pentuaika oli oikein helppoa. Se nukkui öisin ja oli aika rauhallinen pentu. Jedi taas vetää rallia sen minkä kerkiää eikä paljo kattele kelloa onko yö vai päivä. :D Elsan pentuajasta en tiedä itseasiassa mitään. Paitsi sen että se neiti on Belgiasta kotoisin ja nykyään on oikein lupsakka ja iso matami. Elsa on ainakin täällä meillä yksi rauhallisuuden perikuva. Ei sitä hetkauta näiden nuorempien villiintymiset. Elsa taitaa olla se meidän äitihahmo. :)Jedi saapui siis viime lauantaina. Haimme sen Mostlycats-kissalasta Etelä-Suomesta. Taas oli aikainen aamuherätys ja lähdettiin tällä kertaa Miehen kanssa kahdestaan ajelemaan. Perille päästiin päivällä ja vierailu oli aivan ihana! Tutustuttiin moneen ihanaan kissaan ja myös ihanaan ihmiseen, ja kissatietouteni kasvoi taas! Jedin kasvattaja oli hankkinut minulle myös kissashampoita ja nyt on kunnon tökötit kaapissa odottamassa tämän kissalauman pesua. Voiko sanoa että lauma jos on kolme kissaa? :D Meillä vierähti ainakin pari tuntia perillä ja siinä samalla syötiin ja rupateltiin kissoista. Kotimatka alkoi vasta kun oli pimeää! Jedi takapenkille koppaan ja nokka kohti pohjoista. Jedi ei juuri autossa puhunut mitään. Nukkua tursotti takapenkillä. Yöllä Jedi sai sitten oman huoneen ja neitokaiset olivat aivan ihmeissään! "Tuolta oven alta haisee POIKAVAUVA!" Minä nukuin ensimmäisen yön Jedin kanssa ja Mies nukkui seuraavan. Hajunvaihto tapahtui normaalisti. Jedi omasta huoneesta pihalle ja tytöt Jedin huoneeseen jne.Eilen me sitten kokeiltiin että miltä se yhteiselo maistuu. Jedi pörhisteli tytöille ja tytöt muuttuivat sähinäsussuiksi. :D Pompula varsinkin suhisi ja sähisi ja puhisi ja puhkui uudelle tulokkaalle. Jedi taas puhisi Elsalle ja Elsa lähinnä suhahti ja tuhahti, kohautti olkiaan, haisteli takamuksen ja tuumasi varmaan mielessään että "Jaa tällanen." Lopulta Elsa ja Jedi jo leikkivät hieman yhdessä samalla lelulla ja Pompula istui jakkaralla vahtimassa että "MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU!"

Tässä ois murjottava Pompula keskellä keittiönpöytää. x)


Tällä hetkellä näyttää että Pompulalle on ihmeellinen paikka kun on uusi pentu talossa. Katsotaan nyt rauhassa että miten se alkaa näiden kahden yhteiselo sujumaan. Elsa on kyllä jo ihan kaveri kaikkien kanssa. Sen verran ollaan Pompulan oloa helpotettu että aina kun on Jedin kanssa samoissa tiloisa niin sukkapuku on pois päältä että kommunikaatio onnistuu kunnolla.

Laitanpa yhden epäselvän videon siitä, kuinka Elsasta paljastui haaveileva kukkaistyttö eilen. Nostin lelun Jedille esille, mutta kuinkas sitten kävikään. x)Kävin myös eilen kirjastossa ja lainasin aimoläjän kirjoja. Yks niistä tarttui heti eilen illalla käteen, nimittäin James Herriotin Kaiken karvaiset ystäväni. Ihanan helppoa luettavaa! Kertoo eläinlääkärin arjesta, oikein kivalla ja humoristisella tavalla. Naureskelin eilisillan sitten sohvannurkassa ja lueskelin.

-Sna, joka miettii laumadynamiikkaa...

4 kommenttia:

 1. Kyllä kolme kissaa on jo lauma. Teillä on kyllä tosi ihana kolmikko :)

  Eiköhän se Pompulakin lämpene pian Jedille :)

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea uudesta perheenjäsenestä!!! <3
  Kylläpäs teillä tosiaan onkin nyt ihana kolmikko! Kyllä tyttöset ajan kanssa tottuvat Jediin ja toisinpäin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista! Kyllä mää luulen kans että tää ajan kanssa lutviutuu. Pompulan sähinätki on jääny jo tosi paljo vähemmälle. Aika hyvin ne jo tulee juttuun kolmistaan. :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kolmikko löytää pian yhteisen sävelen ja "Palvelija, ruokaa!" kaikuu kolmen voimalla kuin yhdestä suusta :)

  Blogilla on muuten hieno nimi. Caturday on minunkin suosikkipäiväni, mutta bunday tulee hyvänä kakkosena :)

  VastaaPoista