perjantai 4. marraskuuta 2011

Sukkapukuohje!

Hei mää ny aattelin tehä teillekki ohjeen sukkapukuun. Se on niin simppeli juttu tehdä, että JOPA minä osasin.

1. Ota miesten kalsarit. Ei sellaset kiiltävät, eikä myöskään mitään rispaantuvaa ribbikangasta. Vaan sellasta ihan perustrikookalsarikangasta. Se on hyvä kun se joustaa ja plus että se ei rispaannu kovin helposti ja kissu ei saa sitte sisälleen mitään vierasta ainetta. Me testattiin sellasesta ribbikankaasta olevia kalsareita ja ne meni roskiin samantien kun ne niin kovasti rispaantu kun kissat nuoli sitä pukuaan pesun yhteydessä.

2. Ota sakset. Ja asettele kalsarit jollekin tasolle.

3. Suorista lahkeet ja leikkaa sopivasta kohtaa lahje irti. Meillä sopiva kohta molemmille kissoille löytyi polven yläpuolelta. Vähä mittasin kalsarin kans Elsaa ensin ja tuumin että "Suurinpiirtein tästä."

4. Nyt kun sinulla on lahkeen pätkä niin leikkaa siihen neljä reikää siten, että resori osa jää kaulukseksi ja heti sen jälkeen tulee kaksi reikää molemmin puolin tassuille. Sitten peräpäähän kaksi hieman isompaa reikää takatassuile.Minä asettelin lahkeen siten että saumapuoli on alapuolella, mutta parempi varmaan on että se ois selkäpuolella. Toisaalta sillä ei oo väliä, että miten päin ne kalsarit on jos reiät leikkaa symmetrisesti. Niinku tossa ylläolevassa kuvassa on. Minä leikkasin vain puolikuun mallisia reikiä kun kalsari oli kaksinkerroin. You know what I mean. Lopulta meillä kalsarit on päällä nyt siten että ne on nurinpäin että sauma ei pääse hiertämään masussa olevia tikkejä. :)

5. Ja pue kissulle kalsonkipuku!

Lopulta kalsarit muotoutuvat kissun päälle oikein hyvin ja eivät ainakaan meillä vaikuttaneet mitenkään päin epämukavilta. Tässä on Elsukan käytössä muotoutunut kalsaripuku, joka on leikattu samallatavalla kun tuo aiempi sininen. :) Näin niille käy lopulta.


Toivottavasti jollekin oli hyötyä tästä ;)

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon ohjeesta! Varsinkin kuvat havainnollistavat pukua tosi hienosti! Tällä ohjeella on hyvä tehdä meidänkin kisuille sukkapukuja! :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä homma että selkiytti! :)

    VastaaPoista